2012 m. vasario 10 d., penktadienis

Susipažinkime su pagrindiniais veikėjais!

Merginos :

Rūta - ypatingo grožio mergina, šviesių geltonių plaukų, žydrų lyg dangaus žydrynė akių ir svajonių figūros savininkė. Visų vaikinų numylėtinė.  Niekada nenustojanti plepėti ir šypsotis, būnant su ja visada linksma. Į viską žiūri optimistiškai, mėgsta manipuliuoti vaikinais ir yra tikra savimyla, bet tikrus draugus labai vertina, bei myli. Jos geriausios draugės yra Vakarė ir Greta.


Vakarė - taip pat labai graži mergina, karamelinės spalvos plaukų, gilių rudų akių, bei ypatingai plonos figūros. Tačiau turi vieną minusą, mažą krūtinę, dėl šios problemos ją mažiau vertina vaikinai. Bet neatsižvelgiant į tai, ji visų vakarėlių pažiba. Būna visur kur tik galima pašėlioti ir linksmai praleisti laiką. Turi tvirtą nuomonę ir yra truputį tiesmukiška. Jos draugų ratas yra laaabaaaai didelis, bet labiausiai vertina Gretą ir Rūtą.


Greta - juodų plaukų, rudų akių ir neypatingai dailios figūros panelė. Visiškai kitokia asmenybė, nei jos draugės. Mėgsta viską apmąstyti, visada stropiai mokosi ir yra tikra knygų graužikė. Nesidomi mada, rengiasi pirmas po ranka pasitaikusias drapanas. Turi brolį Luką. Juokas ir pokalbiai nėra jos stiprioji pusė. Rūta ir Vakarė vienintelės draugės, kurios sugeba ją išsitempti iš namų.


Vaikinai:

Lukas - svajonių vaikinas. Yra raumeningas,išlaikęs puikią figūrą, turi ryškius veido bruožus, gražias akis. Jo charakteris taip pat neblogas, yra supratingas, įdomus, linksmas, pasižymi puikiu humoro jausmu, visada skiria dėmesio panelėms. Laisvalaikiu žaidžia krepšinį ir visaip kitaip leidžia laiką su draugais. Turi daug gerbėjų merginų. Myli savo tylenę seserį.


Tomas - berniukas saldainiukas. Gražus, rudų, netrumpų plaukų, turintis savo stilių. Nepasižymi merginų dėmesiu, daugiausiai laiko praleidžia važinėdamas su draugais riedlentėmis. Yra labai įvairiapusiškas, iškalbingas, plepus, tačiau yra tikras bailys su merginomis. Šioje srityje jam tikri "ragai", tačiau jis labai trokšta susirasti panelę.


4 komentarai:

  1. Ech, gaila man Leighton, visai jau ją nuvertinai.;ss
    beje, man ji iš visų gražiausiai atrodo.;))
    Na, ok, laukiam istorijos, nes intriguoja, kas bus,;DD

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ūūūū, I like it. Om, jie labai gražūūūs. ;D
    Visi šiaip labai mielučiai. Tai Rūta pagrindinė? Graži. ;oo
    Nu laukiam laukiam mes istorijos laukiam. :DD

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai faina istorija . Laukiam tęsinio . . . : ))

    AtsakytiPanaikinti